Lær at sige fra og gør dig fri af andres mening om dig.

 

Dit forhold til dig selv er livslangt. Udfordr tanken om ikke at være god nok og bliv bedre til tage vare på dig. Styrk dine selvbeskyttende færdigheder.

Jeg kalder det frihed til at være den du er - sammen med andre.

 

 

Dit liv er dit ansvar og ingen andres.

Selvværd er ikke en medfødt, genetisk konstruktion, det er et begreb, der beskriver dit forhold til dig selv. Et forhold du udvikler og skaber i samspil med andre livet igennem.  

Mange spørger sig selv, hvorfor er mit selvværd så dårligt?

Nogle af svarene findes i den tidlig opvækst, i skolegangen, ungdomstid med videre. Livet udfordre os, det lader os ikke være i fred. Og hvis du samtidig har svært ved at sige fra, mangler dit selvværd beskyttelse. Døren til andres mening om dig, hvad du har brug for, hvad der er godt for dig, står vidt åben.

Lær at lukke døren, lær at sige fra, lær at styrk dit værd, dit selvværd.

Du er her, det er et godt tegn. Du har søgt, og har dermed allerede taget det første vigtige skridt. Læs videre og hør hvordan, du kan fortsætte processen. 

 

Forestil dig, at du står stærkt i dig selv, at du hviler, i den du er.

At du kender dine styrker, ved hvor der er plads til forbedringer, hvor du skal sætte ind, og ikke mindst hvordan, helt konkret. Slut med alle tvivl spørgsmålene om hvordan, hvorfor, og hvad de andre tænker. Det har du lagt bag dig. Du kan nu sige fra, når du har brug for det. Tænk langsigtet! 

Hvordan vil det være for dig? Hvad ville du kunne, som du ikke kan i dag? Hvad vil du gøre, som du ikke gør i dag? Hvordan vil dit liv se ud? Hvad med dine relationer?

 

Styrk dit selvværd er et online selvhjælpskursus af høj faglig kvalitet.

Du får viden og indsigt i begrebet selvværd, de psykologiske processer, hvad det betyder, hvad det indebærer og vigtigst, hvordan du helt konkret, kan styrke dit selvværd ved at styrke dine selvbeskyttende sociale færdigheder. 

Det er ikke nok at læse om selvværd, du har brug for at arbejde med det, helt konkret. Øve dig, fx i at sige fra uden skyldfølelse og dårlig samvittighed.

Lær præcist når det passer dig. Videoerne varer mellem 10-20 minutter tilpasset en travl hverdag, så du kan se dem igen og igen, hvilket du får brug for.

Her er hvad du får:

 • Fuld adgang til online kurset Styrk dit selvværd med det samme.
 • Dit for evigt, ingen ekstra udgifter.
 • 9 moduler med video og digitale arbejdsbøger du kan downloade.
 • Den nyeste viden om selvværd.
 • 24 forskellige øvelserne, lavet klar til dig, lyt, øv og lær.
 • Lydøvelser / træning on-the-go.
 • Svar på masser af spørgsmål - her og nu.
 • Et super spændende bonus modul
 • Adgang til en lukket Facebook gruppe
 • Gratis app, så du har adgang direkte fra din telefon.
 • Vi garanterer 30 dages fuld returret på alle vores online kurser.
 • Ingen bindinger, hvis du vælger abonnement, du kan afmelde anytime.

 

Sociale færdigheder er ikke noget, du er født med, de udvikles livet igennem og holdes ved lige, når du bruger dem.

Når du træder ud af din komfortzone, møder nye mennesker, tager nye steder hen bruger du dine sociale færdigheder. I alle interaktioner med andre mennesker, bruger du dine sociale færdigheder. Når livet udfordrer dig, når du oplever livs kriser, midtlivskriser, gør du også brug af dine sociale færdigheder.

De hjælper dig med at sætte grænser, sige fra, fastholde dine personlige rettigheder, stå op for dig selv, sige din mening, udtrykke dine holdninger… , de er med i alt, hvad du foretager dig. 

Hvis dine ikke sociale færdigheder har nok erfaring, mod, gennemslagskraft mangler dit selvværd et fundament at stå på. Det er som at køre bil med et flat dæk, måske går det godt, måske ikke!

Jeg kender personligt konsekvenserne af et fraværende, underdanigt selvværd, følelsen af ikke at være god nok, ikke at kunne sige fra. Jeg har selv været der.

Det er derfor jeg har lavet dette online kursus til dig.

Jeg kan dele med dig her og nu, at det er markant anderledes at gå ud i verden, når du kan sige fra, når du ved, hvordan du gør det, helt konkret. Din selvsikkerhed styrkes og det har et positivt feedback på dit selvværd. 

 

Du er her endnu - det glæder mig. 

Slå til nu. Hvorfor nu tænker du måske? Ja, hvor ikke nu? Hvad taler for og hvad taler i mod? Hvis du har svært ved at sige fra, så er det NU, du skal slå til.

Sig ja til dig selv, så du kan få vendt udviklingen.

 

Sådan foregår det!

Så snart betalingen er gennemført, får du fuld adgang til Styrk dit Selvværd - master kursus. Du modtager en velkomstmail med vejledning og gode anbefalinger (tjek dit spamfilter, hvis ikke du modtager noget) samt en mail med din login side. Husk at gemme dine login oplysninger.

Online kurset ligger i dit eget online bibliotek, som du altid har med dig, også via din mobil. Det eneste du behøver er adgang til internettet. 

 

Kh Helle Fonager

Helle Fonager Online Kurser / Frihed til at være den du er - sammen med andre.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.