Ved du hvor, i forhold til hvad og hvem, dit selvværd mangler styrke?

 

Har du følelsen af ikke at være god nok? Fylder de andres mening om dig, måske forstærket af en frygt for, at de ikke kan lide dig, eller ikke vil synes om dig, hvis nu du...

Første skridt i enhver udviklings- og læringsproces handler om at få klarhed og heri viden. Hvor mangler dit selvværd styrke?

 • På hvilke områder af dit liv og i hvilke relationer er dit forhold til dig udfordret af tvivl, usikkerhed, undgåelse?
 • På hvilke områder af dit liv og i hvilke relationer bliver du ofte overvældet, stresset og kommer på overarbejde?
 • På hvilke områder af dit liv og i hvilke relationer bliver du ofte følelsesmæssigt overvældet og har derved svært ved at holde fast ved dine meninger, dine behov - ja, dig selv?
 • På hvilke områder af dit liv og i hvilke relationer har du svært ved at sætte grænser, de smuldre ganske enkelt for øjnene af dig, ubemærket. Du siger ja, og mener i virkeligheden nej.
 • På hvilke områder af dit liv og i hvilke relationer er præstation et tema, der ofte giver dig negativ selvfeedback, fordi det aldrig kan blive godt nok?

 

Det er her online kurset starter. Første video handler om selvværd, hvad det er for et begreb, hvordan du kan forstå det, så du ved, hvordan du kan lære at styrke dit selvværd.

Selvværd er ikke en medfødt, genetisk konstruktion, det er et begreb, der beskriver dit forhold til dig selv. Et forhold du opbygger, udvikler og vedligeholder livet igennem i samspil med andre. Og her bruger du dine selvbeskyttende sociale færdigheder.

 

Tag testen - download >> Hvor stærke er dine selvbeskyttende sociale færdigheder

Der er 15 spørgsmål, der vil afklare, om dine selvbeskyttende færdigheder har tilstrækkelig styrke til at støtte dit selvværd.

 

Mange spørger sig selv, hvorfor er mit selvværd så dårligt?

Nogle af svarene findes i den tidlig opvækst, i skolegangen og ungdomstiden. Livet udfordrer os, det lader os ikke være i fred. Andre mennesker udfordrer os, sådan er det.

Hvis du har svært ved at sige fra og sætte grænser, mangler dit selvværd beskyttelse. Døren til andres mening om dig, hvad du har brug for, hvad der er godt for dig, står vidt åben.

Lær at lukke døren, lær at sige fra, lær at styrke dit værd, dit selvværd.

 

Sociale færdigheder er heller ikke noget, du er født med, de udvikles også livet igennem og holdes ved lige, når du bruger dem.

Når du træder ud af din komfortzone, møder nye mennesker, tager nye steder hen bruger du dine sociale færdigheder. I alle interaktioner med andre mennesker, bruger du dine sociale færdigheder. Når livet udfordrer dig, er der pres på din psykiske balance. Hvordan du klare det og kommer igennem er i høj grad afhængig af, hvor velfungerende dine selvbeskyttende færdigheder er.

De hjælper dig med at sætte grænser, sige fra, fastholde dine personlige rettigheder, stå op for dig selv, sige din mening, udtrykke dine holdninger… , de er med i alt, hvad du foretager dig. 

Hvis dine ikke sociale færdigheder har nok erfaring, mod, gennemslagskraft mangler dit selvværd også mod og gennemslagskraft. Det er som at køre bil med et flad dæk, måske går det godt, måske ikke!

Jeg kender personligt konsekvenserne af et fraværende, underdanigt selvværd med mangelfulde selvbeskyttende færdigheder, følelsen af ikke at være god nok, ikke at kunne sige fra. Jeg har selv været der.

Det er derfor, jeg har lavet dette online kursus, både til mig selv og til dig.

Og jeg kan dele med dig her og nu, at det er markant anderledes at gå ud i verden, når du kan sige fra, når du ved, hvordan du gør det, helt konkret. Du bliver mere selvsikker, på den fede måde, og det har et positivt feedback på dit selvværd.

Forestil dig, at du er i gang, at du nu ved, hvordan du styrker dit forhold til dig selv. Du har fx lært at sige fra, gjort op med de andres mening om dig. Du kan li dig selv, som den du er.

Hvordan vil det være for dig? Hvad ville du gøre, som du ikke gør i dag? Hvad ville du kunne, hvilke nye områder af dit liv ville være aktive? Hvordan vil dit liv se ud? Hvad med dine relationer?

 

Styrk dit selvværd er et online selvhjælpskursus af høj faglig kvalitet.

Du får viden og indsigt i begrebet selvværd, de psykologiske processer, hvad det betyder, hvad det indebærer og vigtigst, hvordan du helt konkret, kan styrke dit selvværd og dine selvbeskyttende sociale færdigheder. 

Det er ikke nok at læse om selvværd, du har brug for at arbejde med det, helt konkret. Øve dig, fx i at sige fra uden at få dårlig samvittighed.

Lær præcist når det passer dig. Videoerne varer mellem 10-20 minutter tilpasset en travl hverdag, så du kan se dem igen og igen, hvilket du får brug for.

Her er hvad du får:

 • Fuld adgang til online kurset Styrk dit selvværd med det samme.
 • Dit for evigt, ingen ekstra udgifter.
 • 9 moduler med video og digitale arbejdsbøger du kan downloade.
 • Den nyeste viden om selvværd.
 • 24 forskellige øvelserne, lavet klar til dig, lyt, øv og lær.
 • Lydøvelser / træning on-the-go.
 • Svar på masser af spørgsmål - her og nu.
 • Et super spændende bonus modul
 • Adgang til en lukket Facebook gruppe
 • Gratis app, så du har adgang direkte fra din telefon.
 • Vi garanterer 30 dages fuld returret på alle vores online kurser.
 • Ingen bindinger, hvis du vælger abonnement, du kan afmelde anytime. 

 

Sådan foregår det!

Så snart betalingen er gennemført, får du fuld adgang til hele online kurset. Du modtager en velkomstmail med vejledning og en login side.

Online kurset ligger i dit eget online bibliotek, som du altid har med dig via Kajabi Mobile app, som du kan downloade. Hjælp og støtte lige ved hånden, når du har brug for det. Blot en af de mange fordele.

En anden er den virtuelle sparring, som du kan melde dig til, vi starter i januar 2021. Hver måned går jeg live og svarer på spørgsmål fra medlemmer af Træd ud af angsten og Styrk dit selvværd. Det koster kun 49/md at være med.

Er der en garanti?

Ja, jeg garanterer, at du vil opleve en positiv forandring, at du vil opleve, at dit selvværd gradvist bliver styrket, når du øver og træner de vigtige selvbeskyttende færdigheder - gerne tit og ofte. Eneste forudsætning er, at du går i gang. At du er villig til at lære de nye færdigheder, metoder og strategier. Din hjerne er klog, programmeret til at lære. Og det du har lært kan ingen tage fra dig. Hvis modet til at bruge de nye færdigheder mangler, vil jeg anbefale, at du også kigger på online kurset Træd ud af angsten.

Learning by doing and trust the proces.

 

De bedste hilsner

Helle Fonager Online Kurser