Lær at forstå, støtte og hjælpe dit angste, bekymrede barn.

Få en online værktøjskasse fyldt med viden, strategier, metoder, øvelser og trin for trin vejledning til, hvordan du kan hjælpe og støtte dit barn. 

Der er mere end hårdt, når ens barn er udfordret af angst og bekymringer, Magtesløsheden er nærværende, det er en uholdbar situation for jer alle. Derfor glæder det mig, at du er her. Du har søgt efter hjælp, du er allerede i gang med en god proces, du er landet det helt rigtige sted.

Jeg arbejder til daglig med angstbehandling. Har praksis i Aarhus og nu også online efter Covid-19.

Jeg har arbejdet med Cool Kids og Chilled angstbehandling siden 2013. Det er blevet til mere end 60 gruppeforløb, og endnu flere individuelle forløb. Online kurset er inspireret af mit arbejde og mit eget personlig forhold til angsten, som jeg kender helt indefra. 

Cool Kids og Chilled er et videnskabeligt og evidensbaseret angstbehandlingsforløb målrettet børn og unge. Det er et familiebaseret forløb, hvilket betyder, at du som forælder med gennem hele processen.

Forestil dig, at du ved, hvordan du skal støtte dit barn, når angsten spænder ben for al sund fornuft. Sammen har I fået en klarhed over de situationer, dit barn er bekymret/ængstelig for. Du ved nu, hvad du kan gøre, helt konkret. Hvornår du skal stille krav og presse på, og hvornår du træde tilbage og give tid. Måske tænker du lige nu, er det overhovedet muligt? Svaret er ja, det er muligt.

Her får du svar og vejledning.

Du lærer, hvordan du skal håndtere og møde angsten, hvilke spørgsmål du skal stille dit barn, så angsten reduceres og giver plads til modet. Dette og meget mere. Jeg håber, du kan se det for dig, for det er muligt.

Hjælp dit angste barn er et online selvhjælpskursus til dig, der har et stort ønske om at forstå, hjælpe og støtte dit barn og hele familien. Vished er bedre end uvished.

Det allerførste skridt er at finde ud af, hvad det er, der bekymrer dit barn. Den klarhed I får her, er altafgørende for en god proces. Det er her ordene tager form. Det er her nogle af "det ved jeg ikke svarene" bliver til "nu ved jeg det".

Jeg har i samarbejde med Helle Koed / Kreative omgivelser lavet 40 forskellige illustrationer/tegninger af de situationer, de fleste børn og unge er bekymret for. Mange forældre beskriver dette første skridt som en stor lettelse. Dertil er der kommet en NY arbejdsbog, Det er kun en tanke, på 24 sider med opgaver til børn og unge.

I løbet af sommeren  2020 bliver alle arbejdsbøger opdateret, og der kommer mange nye til.

Online kurset er for dig, der er indstillet på selv at gøre noget. Det er derfor, du er her. I har måske allerede prøvet lidt af hvert?

 • Du har mange tilbagevendende spørgsmål, måske en tendens til at overanalysere og gruble - "Hvad har vi mon gjort forkert?" "Hvorfor lige mit barn?" "Hvad går det ud på, er det skolen, det faglige, vennerne, os forældre, har vi for travlt...?"
 • Du søger svar, viden og værktøjer af høj kvalitet, som du kan bruge i din dagligdag. Vished er bedre end uvished. Men hvor starter du?
 • Du har fået nok, trætheden melder sig, du føler dig ofte overvældet og magtesløs - det er som om intet rigtig virker, Angsten vender stadig tilbage.
 • Du er bekymret, selvfølgelig er du det, for hvad nu hvis det bliver ved? Er det forbigående, eller?
 • Måske du kan genkende dig selv, du var også et bekymret, lidt ængsteligt barn. Måske ikke.
 • Uanset, så har du et stort ønske om at kunne hjælpe dit barn, dig selv - hele familien, så I alle kan genfinde og mærke glæden igen.
 • I har måske gået/går hos en terapeut/psykolog eller læge, og vil gerne gøre mere selv.
 • Og det har I mulighed for her.

Det er muligt at gøre en forskel som forælder. Du kender dit barn bedst, og med den rette viden og en professionel værktøjskasse kan du hjælpe dit barn. Angst er ikke farligt, du kan ikke skade dit barn. Du kan tilgengæld gøre en stor forskel og sætte en god proces i gang. Her får du den værktøjskasse, jeg bruger i min daglige praksis, når jeg hjælper angste børn og unge.

Den er naturligvis justeret, så den passer til dig. Formidlet på video, som du kan se igen og igen. Og gerne sammen med dit barn, alt efter alder.

Her er, hvad I lærer:

 • Vigtig viden om angst - Psykoedukation
 • Realistisk tænkning - en ny tænkemåde, som udfordrer og omstrukturerer de bekymrede, angste tanker. Formålet er at dit barn bliver bedre til realistisk at vurdere, om en situation reelt er farlig - i virkeligheden.
 • Eksponering (er det modsatte af undgåelse) - trappestiger, sådan griber I det an.
 • Bekymringssurfing - fuldstændig uundværlig.
 • Problemløsning - god til stærke følelser. Problemløsning giver muligheder.
 • Træning af de sociale færdigheder - her er der fokus på at styrke selvværdet og træne selvsikker adfærd. Sidst i juli kommer der en social færdighedstest, som vil hjælpe jer med at få et overblik over, hvilket sociale færdigheder dit barn har brug for at træne og øve. Dertil konkrete trin for trin øvelser.
 • Forældre vejledning, råd og anvisninger - forstå, hjælp og støt dit barn
 • Sådan giver du god feedback
 • Lydøvelser træning on-the-go 
 • Sådan takler I tilbagefald

Dertil får du et hav af digitale arbejdsbøger, som du kan downloade, og så er der er to ekstra bonusser.

 • Fem små videoer, hvor du møder nogle af børnene, som har gået i et behandlingsforløb hos mig – du møder også deres forældre og nogle klassekammerater (de er gode at se sammen med dit barn)
 • Og den sidste bonus kan hjælpe dig i mål med forløbet – en video, som handler om at sætte gode mål, så dine drømme og ønsker har en realistisk chance for at blive til noget.

 

Her er hvad du får:

 • Fuld adgang til Hjælp dit angste barn med det samme. 
 • 12 moduler med video og arbejdsbøger du kan downloade.
 • Arbejdsbøger med øvelser til børn og unge.
 • Den nyeste viden om angst af høj kvalitet.
 • Evidensbaseret* metoder og strategier til at håndtere angsten.
 • En bonus sektion ud over det sædvanlige, der løbende bliver opdateret.
 • Svar på masser af spørgsmål.
 • Gratis app, så du har adgang direkte fra din telefon.
 • Vi garanterer 30 dages fuld returret på alle vores online kurser.
 • Vælger du ratebetaling er der 14 dages returret

Hjælp dit angste barn er et selvhjælps online kursus baseret på teorier* fra mange års videnskabelig forskning, teoridannelse og klinisk feedback, samt mange års privat praksis.

Et online selvhjælps kursus kan naturligvis ikke erstatte behovet for professionel angstbehandling. Det vil være at love for meget.

Jeg har specialiseret mig i angstbehandling gennem de sidste 8 år. Har fuldtidspraksis i Aarhus, hvor jeg hjælper både børn, unge og voksne.

Jeg anbefaler altid, at du kontakter egen læge og en terapeut/psykolog, som er specialiseret i angstbehandling, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit barns angst er behandlingskrævende.

Når det er sagt, så anbefaler jeg Hjælp dit angste barn til dig, der gerne vil lære alle de metoder og strategier, der anvendes i den professionelle angstbehandling. Du har et stort ønske om at kunne hjælpe dit barn og vide, hvad du skal gøre, når angsten spænder ben. Jeg anbefaler også kurset til pårørende og fagpersoner.

Jeg bruger selv online kurset i min daglige praksis med stor succes. 

 

Du er her endnu - det glæder mig.  Du skal vide, at jeg er dedikeret i forhold til at hjælpe jer, og jeg ved, jeg kan hjælpe jer. 

Hvis I har brug for mere hjælp undervejs, kan I altid kontakte mig. I vil aldrig stå alene.

Lad mig hjælpe jer i gang, så I kan få vendt udviklingen, så glæden og livet igen kan folde sig helt ud.

Sådan foregår det!

Så snart betalingen er gennemført, får du fuld adgang til online kurset. Du modtager en velkomstmail med vejledning og gode anbefalinger (tjek dit spamfilter, hvis ikke du modtager noget) samt en mail med din login side. Husk at gemme dine login oplysninger.

Online kurset ligger i dit eget online bibliotek, som du altid har med dig, da du også kan få adgang via din mobil. 

 

Kh Helle Fonager

Helle Fonager Online Kurser.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.