Lær at forstå, støtte og hjælpe dit angste, bekymrede barn.

Hvorfor lige mit barn?

Et sprøgsmål, der naturligt presser sig på, når ens barn er udfordret af angst og bekymringer. Det er sjældent kun et svar på det spørgsmål, det er ofte lidt mere komplekst. Det kan handle om genetik, ja angst er arveligt. Der kan være x-antal overvældende oplevelser, Covid19 er en af de helt store lige pt. Og så har samværd med venner og familie også indflydelse.

 

 

Uanset årsagsforklaringer, er det umådeligt hårdt, følelsesmæssigt, når ens barn ikke trives, når angst og bekymringer forstyrrer og påvirker de daglige aktivteter og gøremål. Magtesløsheden er nærværende og udmattende. Der er ingen tvivl, det er en uholdbar situation for alle involveret. Ønsket om at kunne hjælp ens barn er dybt forankret, og tanken om det modsatte er ubærligt. Jeg ved det, for jeg har selv stået i samme situation. Og det er blandt andet en af drivkræfterne bag online kurset 'Hjælp dit angste barn'.

Det glæder mig, at du er landet her. Du har søgt efter hjælp, du er allerede i gang med en god proces, og du er landet det helt rigtige sted.

Jeg har arbejdet med angstbehandling, Cool Kids og Chilled* siden 2013. Det er blevet til mere end 60 gruppeforløb, og endnu flere individuelle forløb. Online kurset er inspireret af mit arbejde og mit eget personlig forhold til angsten, som jeg kender helt indefra, både fra mig selv og fra mine to, nu voksne sønner.    

Formålet med online kurset er at give dig viden og værktøjer, så du kan forstå, hjælpe og støtte dit angste, bekymrede barn. I får klarhed over omfanget af angsten, over de situationer dit barn er bekymret/ængstelig for, så I sammen kan lære at håndtere angsten og overvinde den. Når man ikke helt ved, hvad det er man er ængstelig og bange for, er det svært at vide, hvad man skal gøre i de konkrete situationer. 

Du bliver trænet i at vide, hvornår du skal stille krav og presse på, og hvornår du træde tilbage og give tid. Måske tænker du lige nu, er det overhovedet muligt? Svaret er ja, det er muligt.

I online kurset får du svar og vejledning.

Du lærer, hvordan du skal håndtere og møde angsten, hvilke spørgsmål du skal stille dit barn, så angsten reduceres og giver plads til modet. Dette og meget mere. Jeg håber, du kan se det for dig, for det er muligt.

Det allerførste skridt er at finde ud af, hvad det er, der bekymrer dit barn. Den klarhed I får her, er altafgørende for en god proces. Det er her ordene tager form. Det er her nogle af "det ved jeg ikke svarene" bliver til "nu ved jeg det".

 

 

Jeg har i samarbejde med Helle Koed / Kreative omgivelser lavet 40 forskellige illustrationer/tegninger af de situationer, de fleste børn og unge er bekymret for. Mange forældre og børn beskriver dette første skridt som en stor lettelse, "endelig et overblik".

Dertil er der kommet en NY arbejdsbog, Det er kun en tanke, på 24 sider med opgaver til børn og unge. 

Du kan gøre en stor forskel for dit barn.

Du kender dit barn bedst, og med den rette viden og en professionel værktøjskasse kan du hjælpe dit barn. Her får du den værktøjskasse, jeg bruger i min daglige praksis, når jeg hjælper forældre og de angste børn og unge.

Den er naturligvis justeret, så den passer til dig. Formidlet på video, som du kan se igen og igen, når det passer dig og din tid. Og gerne sammen med dit barn, alt efter alder, naturligvis. 

Her er, hvad I kommer igennem:

 • Vigtig viden om angst - Psykoedukation
 • Realistisk tænkning - en ny tænkemåde, som udfordrer og omstrukturerer de bekymrede, angste tanker. Formålet er at dit barn bliver bedre til realistisk at vurdere, om en situation reelt er farlig - i virkeligheden.
 • Eksponering (er det modsatte af undgåelse) - trappestiger, sådan griber I det an.
 • Bekymringssurfing - fuldstændig uundværlig.
 • Problemløsning - god til stærke følelser. Problemløsning giver muligheder.
 • Træning af de sociale færdigheder - her er der fokus på at styrke selvværdet og træne selvsikker adfærd.
 • Forældre vejledning, råd og anvisninger - forstå, hjælp og støt dit barn
 • Sådan giver du god feedback
 • Lydøvelser træning on-the-go 
 • Sådan takler I tilbagefald

Dertil får du et hav af digitale arbejdsbøger, som du kan downloade, og så er der er to ekstra bonusser.

 • Fem små videoer, hvor du møder nogle af børnene, der har gået i et behandlingsforløb hos mig – du møder også deres forældre og nogle klassekammerater (de er gode at se sammen med dit barn)
 • Og den sidste bonus kan hjælpe dig i mål med forløbet – en video, som handler om at sætte gode, realistiske mål.  

Fuld adgang med det samme:

 • Fuld adgang til Hjælp dit angste barn med det samme. 
 • 12 moduler med video (4 timer i alt) og arbejdsbøger du kan downloade.
 • Arbejdsbøger med øvelser til børn og unge.
 • Den nyeste viden om angst af høj kvalitet.
 • Evidensbaseret* metoder og strategier til at håndtere angsten.
 • Svar på masser af spørgsmål, her og nu.
 • Gratis app, så du har adgang direkte fra din telefon.
 • Vi garanterer 30 dages fuld returret på alle vores online kurser, dog ikke på abonnement.

Hjælp dit angste barn er et selvhjælps online kursus baseret på teorier* fra mange års videnskabelig forskning, teoridannelse og klinisk feedback, samt mange års privat praksis.

 


Jeg er specialiseret i angstbehandling. Har fuldtidspraksis i Ry, hvor jeg hjælper både børn, unge og voksne.

Jeg har som skrevet mange års erfaring med *Cool Kids og Chilled angstbehandling, der er et videnskabeligt og evidensbaseret angstbehandlingsforløb målrettet børn og unge.

Hjælp dit angste barn er blandt andet udviklet på baggrund af mine erfaringer. Jeg bruger selv online kurset i min praksis med stor succes. Mange forældre udtrykker en stor lettelse, hvis ikke vi havde online kurset, ville det være svært at få tid og overskud til at lære alle de nye færdigheder. Tak for at gøre det tilgængeligt og lettere.

Du har brug for at kunne hjælpe dig selv først, før du kan hjælpe dit barn med at lære de nye færdigheder. Du kan se alle videoerne (lytte med) så tit du har brug for, præcist når det passer dig. Med online kurset lige ved hånden, kan du få den hjælp og støtte, du har brug for, når du har brug for det. Blot en af de mange fordele.

Jeg anbefaler også kurset til pårørende.

Er du klar? Det er jeg. Lad mig hjælpe jer i gang, så I kan få vendt udviklingen, så livet og glæden igen kan folde sig helt ud.

Sådan foregår det!

Så snart betalingen er gennemført, får du fuld adgang til hele online kurset. Du modtager en velkomstmail med vejledning og en login side.

Online kurset ligger i dit eget online bibliotek, som du altid har med dig via Kajabi Mobile app, som du kan downloade. Når I er ude at eksponere, har I hjælp og støtte lige ved hånden, lettere bliver det ikke.

En anden er den virtuelle sparring, som du kan melde dig til, vi starter i januar 2021. Hver måned går jeg live og svarer på spørgsmål fra medlemmer Det koster kun 49/md at være med.

Er der en garanti?

Ja, jeg garanterer, at I vil opleve en positiv forandring, at I vil opleve, at få mere vished, klarhed, struktur og retning, så du kan lykkes med at hjælpe og støtte dit angste barn. Eneste forudsætning er, at I går i gang. At I alle er villig til at lære de nye færdigheder, metoder og strategier. Hjerne er klog, programmeret til at lære. Når først den har lært, hvad den skal gøre, hvordan og hvornår, gør den det helt af sig selv. Det eneste I skal gøre, er at vedligeholde jeres nye færdigheder, sådan som det er med alt andet.

Learning by doing and trust the proces.

 

De bedste hilsner

Helle Fonager Online Kurser