ONLINE KURSUS - TRÆD UD AF ANGSTEN

 

Angst er et normalt psykologisk begreb, der beskriver den stærkeste følelse, vi har.

Alle kan blive udfordret af angst, nogle dog mere end andre.

Mange spørger derfor, hvorfor lige mig? Måske du kan genkende den undren, der ligger i spørgsmålet. Vil du gerne vide, hvorfor? Og ikke mindst, hvad du kan gøre for at hjælpe dig selv, så er du landet det helt rigtige sted. I Træd ud af angsten for du svar, viden om angst og alle de metoder, strategier og øvelser, der anvendes i angstbehandlingen i dag. 

Så hvorfor lige mig?

Forskere har gennem tiden peget på tre årsagsforklaringer, der ligger til grund for et følsomt, overaktivt, hurtigt reagerende og sensitivt nervesystem.

Jeg kender selv til angsten og kan genkende mig selv i dem alle tre.

 

 

I online kurset gennemgår jeg de tre faktorer.

Viden om angst, om hjernen og nervesystemet er første del af processen i Træd ud af angsten. Der er 4 videoer, som du kan se igen og igen. Det tager tid at lære angsten at kende, hvordan den kanaliseres rundt i kroppen, dens mange særlige kendetegn og finurligheder. Jo bedre du kender angsten, sådan som den viser sig i dit nervesystem, jo bedre kan du lære at styre udenom, stoppe den og afsløre den, når den snyder problemet med "Åh nej, hvad nu hvis" spørgsmål.

Med et online kursus, kan du lære, når det passer dig i dit tempo, tage de pauser du har brug for og gradvis opbygge og styrke din viden og dine færdigheder.

Dernæst kommer værktøjskassen

Her finder du alle de metoder, færdigheder og strategier du har brug for at lære, for at kunne træde ud af angsten. Jeg gennemgår dem en af gangen, trin for trin i den rækkefølge, der anvendes i angstbehandlingen i dag.

Træd ud af angsten følger en fast struktur, der er lagt en plan, så den behøver du ikke bekymre dig om.

Du kan lære at træde ud af angsten, lidt efter lidt. Det kan jeg sige højt med hånden på hjertet. Jeg har nemlig selv gået hele vejen. Det er lykkes for mig, og jeg har hjulpet hundredvis af mennesker, både børn, unge og voksne gennem samme proces.

 

Træd ud af angsten er et online kursus, hvor du lærer alle de nyeste metoder og strategier til at håndtere angsten samtidig med, at du arbejder med din personlige udvikling, dit selvværd, dit forholdt til dig selv. Hvorfor arbejdes der også med selvværdet? Fordi selvværdet lider under angstens dikterende stemme. Der er ikke plads til at være dig, når angsten har overtaget styringen. Genkendeligt?

Du skal være indstillet på at gøre en indsats. Mød op, se videoerne, lav øvelserne, planlæg og beløn dig selv for din villighed til at stille op for dig selv og lære at træde ud af angsten.

 • Du har brug for selv at kunne gøre noget, så du ikke føler dig fastlåst. Det forstærker nemlig angsten.
 • Du har brug for viden og værktøjer af høj kvalitet, som du kan bruge i din dagligdag, så angsten ikke overtager dit liv fuldstændig.

Og det er lige præcis, hvad du får her. Og du køber ikke kun adgang til et online kursus, du får også mulighed for at få professionel angstrådgivning og sparring undervejs. Det findes ikke andre steder. Hver måned går jeg live og svarer på spørgsmål fra medlemmer. 

 

Her er hvad du lærer:

 • viden om angst, hvordan amygdala trigger dit nervesystem og aktiverer angsten.
 • om sammenhængen mellem situation, tanke, følelse (angst) og adfærd.
 • at afsløre angsten, så den ikke snyder problemet.
 • hvordan du kan identificere, udtrykke og rumme dine  følelser, så angsten ikke får dig til at give op. 
 • realistisk tænkning - hvordan du kan omstrukturere og ændre negative automatiske tanker.
 • at udfordre angsten, helt konkret – i virkeligheden, trin for trin.
 • at surfe dig gennem angsten, så du kan fastholde dit mål
 • at bruge problemløsning i de situationer, hvor angsten vender tilbage igen og igen. 
 • at give slip på andres mening om dig - følelsen af ikke at være god nok.
 • hvordan du kan øve dig i at være mere selvsikker
 • hvordan du kan få en mere selvsikker kommunikation
 • hvordan du takler tilbagefald, så du kan lykkes med at træde ud af angsten.

 

Her er, hvad du får adgang til:

Materialet består af 19 videoer + arbejdsbøger med øvelser og lytteøvelser - træning on the go + en bonus sektion

 • Fuld adgang til Træd ud af angsten med det samme. 
 • 9 moduler med video og arbejdsark du kan downloade
 • Den nyeste viden om angst af høj kvalitet - tjek overblik nederst i mailen.
 • Evidensbaseret* metoder og strategier til at håndtere angsten.
 • Svar på masser af spørgsmål - her og nu.
 • Gratis app, så du har adgang direkte fra din telefon.
 • Vi garanterer 14 dages fuld returret på alle vores online kurser.
 • Du kan som noget helt nyt, vælge et abonnement. Der er ingen bindinger, du kan opsige dit abonnement når som helst.
 • Vælger du køb, er det dit for evigt.

*Evidensbaseret - Baseret på videnskabelige undersøgelser, der har bevist, at metoderne og strategierne har den ønskede effekt.


Jeg er specialiseret i angstbehandling. Har fuldtidspraksis i Ry (efter 9 år i Aarhus), hvor jeg hjælper både børn, unge og voksne.

Jeg bruger online kurset i min praksis med stor succes. Der er mange positive tilbagemeldinger. "Hjælp her og nu, når det bliver svært" er en af de mange tilbagemeldinger.

Du har brug for at kunne hjælpe dig selv og vide, hvad du kan gøre, når angsten spænder ben. Hvilket den ofte gør, og gerne om aftenen, når der er ro, eller når en ny dag begynder. Med online kurset lige ved hånden, kan du få den hjælp og støtte du har brug for, når du har brug for det.

Jeg anbefaler også kurset til pårørende.

Er du klar? Det er jeg. Lad mig hjælpe dig i gang, så du kan få vendt udviklingen, så livet og glæden igen kan folde sig helt ud.

Sådan foregår det!

Så snart betalingen er gennemført, får du fuld adgang til hele online kurset. Du modtager en velkomstmail med vejledning og en login side.

Online kurset ligger i dit eget online bibliotek, som du altid har med dig via Kajabi Mobile app, som du kan downloade. Når du er ude at eksponere, har du hjælp og støtte lige ved hånden. Blot en af de mange fordele.

Er der en garanti?

Ja, jeg garanterer, at du vil opleve en positiv forandring, at du vil opleve, at du kan lykkes med at træde ud af angsten. Eneste forudsætning er, at du går i gang. At du er villig til at lære de nye færdigheder, metoder og strategier. Din hjerne er klog, programmeret til at lære. Når først den har lært, hvad den skal gøre, hvordan og hvornår, gør den det helt af sig selv. Det eneste du skal gøre, er at vedligeholde dine nye færdigheder, sådan som det er med alt andet, du har lært gennem dit liv.

Learning by doing and trust the proces.

 

De bedste hilsner

Helle Fonager Online Kurser