Velkommen til Helle Fonager Online Kurser

Tilmeld dig i dag og modtag 5 gratis videoer, arbejdsbøger og bonusser.

TRÆD UD AF ANGSTEN

 - MINI ONLINE KURSUS

En øjenåbner, som sætter en helt ny kurs.

Der er fokus på at lære at  håndtere angsten, den stærkeste følelse vi har, og samtidig styrke din personlige udvikling.

TILMELD DIG HER - Det er gratis!

 

I dag er der mange bud på, hvordan du kan slippe angsten. Måske du allerede har prøvet lidt af hvert, men den bliver ved med at vende tilbage. I dette mini online kursus, vil jeg vise dig, hvordan du kan træde ud af angsten og ind i friheden. Der er fokus på at lære nye kognitive færdigheder, som udfordrer angsten og styrke dit personlige lederskab, så du kan gøre det, du har lyst til. Det er en helt ny vej, som du med garanti ikke har mødt før - en vej jeg selv har gået.

KLIK HER - MINI ONLINE KURSUS

Der er en vej ud af angsten og ind i friheden - jeg har selv taget den.

Jeg viste ikke, jeg havde angst - her er min historie. Hør hvordan jeg fandt vejen, og hvordan jeg i dag hjælper andre gennem processen.

Gør op med din angst

Angst er et normalt psykologisk begreb, et udtryk for den stærkeste følelse vi har. Du kan ikke udfordre den, hvis ikke du kender dens dynamik. Det er her, vi starter - første trin er psykoeducation "Viden om angst", og så får du en metode, som udfordrer og omstrukturerer alle de negative, bekymrede, bange tanker. Også kaldet for Tankemylder eller Rumination

 

Du er mere end angsten

Selvfølgelig er du det, og derfor er der også fokus på din personlige udvikling - det er her, vejen til friheden starter. Du har taget en god beslutning, du er her - jeg vil gerne hjælpe dig videre herfra. Du får to videoer  "Hvad vil du virkelig i virkeligheden" og "Konflikt-trekanten" Den sidste beskrives som en lidt af øjenåbner. Her ser vi bagom angsten - det kan du glæde dig til. 

Bliv en del af et fællesskab

Der er mulighed for at arbejde videre, når mini kurset er slut. Der er ingen bindinger, du forpligtiger dig ikke på noget - det er som skrevet en mulighed. I det udvidet forløb bliver du inviteret med til et live webinar hver månede, hvor du kan stille spørgsmål direkte til mig eller blot være med på en lytter. Du er ikke alene om udfordringerne - her hjælper vi hinanden!

"En øjenåbner... nu forstår jeg, nu giver det mening - så fantastisk", "selvfølgelig skal de andre følelser frem i lyset - nu forstå jeg, hvad det er, jeg har været bange for i alle de år - det er det vildeste" "Ad hjertet tak - at det var vreden og sorgen, som fremkaldte angsten, var jeg overhovedet ikke klar over - nu forstår jeg, hvad du mener, når du siger, at angsten nogen gange snyder problemet."

Anonym

"Vildt provokerende spørgsmål “Hvad vil du virkelig - i virkeligheden” Det har jeg aldrig arbejdet med før på den måde - det var svært, derfor så jeg videoen flere gange, som Helle anbefaler. En fantastisk rejse, meget livsbekræftende og overraskende."

- Torben

Klik her for at starte dit online kursus.

Det koster dig ikke noget. Lær hvordan du kan få succes med at træde ud af angsten og ind i friheden.

De 5 videoer Inkluderet i dette online kusus

Intro video: Velkommen til "Træd ud af angsten"

Træning video 1: Psykoedukation - viden om angst

Trænings video 2: Hvad vil du virkelig - i virkeligheden?

Trænings video 3: Konflikttrekanten - en øjenåbner

Trænings video 4: Realistisk tænkning

Arbejdsark inkluderet i dette online kursus

Hjernen og det antomone nervesystem.

Lær lidt mere om bla.: Hippocampus - Hyppothalamus - Lillehjernen og stammen.

Bucketlisten - din drømmehylde

Hvilke personlig mål har jeg – er der områder af mit liv, som jeg ønsker at forandre?

Slip angsten for at tage fejl

Det er her du udvikler dit fulde potentiale...

Konflikttrekanten

Du får et download til denne formel.

Realistisk tænkning

Kognitiv omstrukturering - Find en situation, en begivenhed, som bekymrer dig…

BONUS Download

Ja det er jo en hemmelighed, så jeg fortæller ikke mere her :)

BONUS Link

Ja, det er jo også en hemmelighed, så jeg fortæller heller ikke mere her :)

Det glæder mig at du er her endnu og læser dette. Det koster dig ikke noget og jeg garanterer dig du får en masse viden om hvordan du kan træde ud af angsten og ind i friheden til at være den du er - sammen med andre.

De bedste hilsner,
Helle

(Jeg deler selvfølgelig ikke dine informationer med andre.)

"Træd ud af angsten" - mini online kursus

Bare tilmeld mig med det samme.

Referencer

"Jeg opsøgte Helle for at få hjælp til min datter, som har stærkt stressrelateret angst. Og hele vores familie er naturligvis meget påvirket af dette, da det er hårdt at se sit barn i mistrivsel. Og sidst jeg var hos Helle var min bekymring for min datter også meget voldsom og altoverskyggende og det - at tænke realistisk omkring vores situation var stærkt udfordret. For mig er metoden Realistisk tænkning en gave, da jeg fik en anden bevidsthed omkring min store bekymring. Ved at gennemgå spørgsmålene stille og rolige, fik jeg tænkt og italesat - og ikke mindst nysgerrigheden i forhold til, hvad der var på spil for mig var betydningsfuldt. Spørgsmål som hvad frygter du helt konkret, eller hvis det værste sker, hvor slemt ville det være, eller vil du kunne klare det - og ja, jeg ville kunne klare det, og det var en befrielse at jeg pludseligt kunne se det. Så derfor er denne oplevelse meget vigtigt for mig, og jeg vil bruge metoden Realistisk tænkning igen og igen, for jeg oplever klart mere overskud nu, og mod til at forsætte med at hjælpe min datter, men da også mig i forhold til at håndterer angsten og den situation vi står i. "

Tina

"Det var lidt af en tilfældighed jeg så Helles hjemmeside. Da jeg hørte Helles egen historie og begyndte at læse og se nogle af de øvrige film, faldt noget på plads for mig. Jeg har efterfølgende købt online programmet ”Kom ud af angsten”. Jeg har nu fået ord for det jeg har oplevet, som jeg aldrig helt har forstået. Jeg vidste godt at jeg er en person der bekymre mig meget, men jeg har aldrig tænkt på at det handlede om angst. Jeg har tidligere gået i terapi, og det har også hjulpet mig, men jeg har alligevel aldrig helt forstået hvad det handlede om for mig. Det gør jeg nu, og det gør mig i stand til at arbejde med det og handle på det. Jeg har tænkt på angst som en psykisk sygdom, som det også kan være for nogle, men hverdags angst handler for mig mere om hvordan bekymrende tanker begrænser en i at være den man er, og afholder en fra at leve i overensstemmelse med det man egentlig drømmer om. Jeg arbejder stadig med online forløbet og lære de teknikker der er med til at ændre ens tanke og handlemønstre. Det er nemt og overskueligt opbygget, en ting af gangen. Jeg kan lytte til hvert modul lige så ofte som jeg vil. Jeg bruger det ofte når jeg køre bil.. Stor TAK til Helle for ny viden og indsigt der hjælper mig til at finde ro og bare være mig. "

Mette

"En øjenåbner... nu forstår jeg, nu giver det mening - så fantastisk", "selvfølgelig skal de andre følelser frem i lyset - nu forstå jeg, hvad det er, jeg har været bange for i alle de år - det er det vildeste" "Ad hjertet tak - at det var vreden og sorgen, som fremkaldte angsten, var jeg overhovedet ikke klar over - nu forstår jeg, hvad du mener, når du siger, at angsten nogen gange snyder problemet."

Anonym

"Konflikttrekanten var en øjenåbner for mig. Jeg har aldrig tænkt på, at kigge bag om angsten - i alle de år jeg har arbejdet med angsten, har jeg udelukkende fokuseret på eksponeringen - nu giver det mening, hvorfor jeg ikke er lykkedes med at komme helt fri. Gør det, gå all in - du vil ikke fortryde det. Helle er super professionnel, med et stort hjerte. Hun har selv gået vejen, og det mærkes tydeligt - hun ved, hvad hun taler om."

Lone
Close

50% Complete

I'm Ready!