TRÆD UD AF ANGSTEN

 - dit online mentor kursus

Normalpris 1450 kr. sat ned til 750 kr.

Du kan betale 1. eller 2. rater.

JA TAK!

Gør krav på dit liv - Lær at udfordre angsten og opbyg dit selvværd

Der er en vej ud af angsten og ind i friheden til at være den du er - sammen med andre.

Og det er den vej, som jeg gerne vil dele med dig - derfor glæder det mig, at du er her. Nederst får du et overblik over hele forløbet, samt info om live webinar.

MELD DIG TIL NU OG VÆR I GANG OM 2 MINUTTER

Jeg er specialiseret i angstbehandling, arbejder både med kognitiv adfærdsterapi, ISTDP korttids-terapi og psykodynamisk- / eksistentiel terapi. Jeg har praksis i Aarhus, hvor jeg til daglig hjælper både børn, unge og voksne.


 

Der er en vej ud af angsten og ind i friheden - jeg har selv taget den.

Jeg viste ikke, jeg havde angst - her er min historie. Hør hvordan jeg fandt vejen, og hvordan jeg i dag hjælper andre gennem processen.

8 video moduler
i alt 19 videoer

Viden og indsigt om angst
formidlet og illustreret fra hjertet, håndplukket evidensbaseret, kognitive metoder og strategier – og masser af hjælp og støtte undervejs.

Lydøvelser ToGo

Du får bla. disse lydfiler: Realistisk tænkning", "Laser Like Fokus", "Hjælp til negative tanker", "Følelsessurfing" og "Bekymringssurfing"

En komplet værktøjskasse

Konkrete metoder og strategier
Du vil bla. lære at udfordre angsten, helt konkret. At styrke dit selvværd. At løse problemer på en konstruktiv måde... og meget mere.

Et hav af arbejdsbøger

Flotte illustrerede og spændende arbejdebøger
Du kan downloade øvelserne og bøgerne som PDF og arbejde online eller printe bøgerne ud.

Svar på masser af spørgsmål - her og nu

Vished er bedre end uvished. Her får du svar på alle dine spørgsmål! Du kan også kommentere på de forskellige videoer inde i online kurset og stille spørgsmål til mig.

Invitation til live webinar - hver måned

Jeg laver live coaching/sparring hver måned. Her kan du stille spørgsmål direkte til mig, privat eller i den fælles chat. Alle spørgsmål behandles fortroligt, og det er gratis at deltage.

Det er dit for evigt - ingen ekstra udgifter

Du får adgang til online kurset med det samme.
Der kommer løbende opdateringer og spændende bonusser, som du selvfølgelig også får adgang til - uden yderligere omkostninger.

Fuld retur ret indenfor 30 dage

30 dages fuld tilfredshed eller pengene tilbage

Er du ikke tilfreds, får du selvfølgelig dine penge tilbage. Du kan læse nogle af de fantastiske referencer længere nede på siden.

Hvad vil du virkelig – i virkeligheden?

Ved du det? Og hvis ikke – har du så en ide om, hvordan du kan finde ud af det? Det er her vi starter i online kurset Træd ud af angsten.

Her er hvad du lærer i dette online kursus

 • at sætte personlige mål på en ny måde.
 • at afsløre angsten, så den ikke snyder problemet.
 • om angstens dynamik, og hvorfor du er udfordret af denne stærke følelse og andre ikke? 
 • hvordan du kan se bagom angsten og finde nye svar, som med garanti vil ændre dit syn på dig selv og andre.
 • hvordan du kan mærke, udtrykke og rumme de følelser, der er i en given situation/konflikt i stedet for at give op.
 • hvad 1. og 2. opgivelse er – her er der fokus på dit personlige lederskab og hvordan du kan lære at styrke dine grænser. 
 • at omstrukturere automatiske negative, selvkritiske, bekymrede tanker – så de ikke længere har magten over dig.
 • at udfordre angsten, helt konkret – i virkeligheden.
 • at løse problemer på en konstruktiv måde, som tilgodeser  dig og dine relationer.
 • at træne sociale færdigheder, blive mere selvsikker –  gør op med oplevelsen af ikke at være god nok, aldrig at lykkes.
 • at give slip på andres mening om dig.
 • at styrke dit selvværd - dit forhold til dig selv.
 • hvordan du kan styrke din kommunikation og skabe en bedre kontakt i dine relationer
 • hvordan du takler tilbagefald, så du kan lykkes med at træde ud af angsten
 • at dele dine bekymringer med andre – du bliver inviteret med i et fællesskab, hvor du kan møde andre ligesindet.

Mød Helle Fonager

Her fortæller jeg lidt om Træd ud af angsten - dit online mentor kursus

Vi ser også bagom angsten.

Det var her jeg selv kom i mål med min proces. Hør de mange tilbagemeldinger.

"en øjenåbner.. nu forstår jeg, nu giver det mening - så fantastisk", "selvfølgelig skal de andre følelser frem i lyset - nu forstå jeg, hvad det er, jeg har været bange for i alle de år - det er det vildeste" "Ad hjertet tak - at det var vreden og sorgen, som fremkaldte angsten, var jeg overhovedet ikke klar over - nu forstår jeg, hvad du mener, når du siger, at angsten nogen gange snyder problemet"

Anonym

"Vildt provokerende spørgsmål “Hvad vil du virkelig - i virkeligheden” Det har jeg aldrig arbejdet med før på den måde - det var svært, derfor så jeg videoen flere gange, som du anbefaler. En fantastisk rejse, meget livsbekræftende og overraskende. Og fantastisk med de lydøvelser ToGo, de er super gode 😄"

Torben

"Konflikttrekanten var en øjenåbner for mig. Jeg har aldrig tænkt på, at kigge bag om angsten - i alle de år jeg har arbejdet med angsten, har jeg udelukkende fokuseret på eksponeringen - nu giver det mening, hvorfor jeg ikke er lykkedes med at komme helt fri. Gør det, gå all in - du vil ikke fortryde det. Helle er super professionel, med et stort hjerte. Hun har selv gået vejen, og det mærkes tydeligt - hun ved, hvad hun taler om."

Lone

ONLINE KURSUS INKL LIVE WEBINAR HVER MÅNED

Du får hjælp og støtte gennem hele din proces

Det er ikke let at træde ud af angsten. 

Der er, efter min bedste overbevisning og erfaring, ikke 10 trin til at slippe angsten, som mange reklamerer for. Angst er ikke en følelse, du kan slippe - vi skal kunne blive bange. Det er en følelse, du kan lære at træde ud af. Angst er et normalt psykologisk begreb, der beskriver den stærkeste følelse vi har. Det er en følelse, du kan lære at håndtere og takle, så den ikke løber af med dig.  

Vejen ud af angsten er snørklet, du famler nogen gange i blinde, håber og tror, og så lykkedes det alligevel ikke. Det er en vej fyldt med frustrerede følelser, tabte drømme og smertefulde erkendelser - fordi du i processen kommer i kontakt med det, som du er gået glip af, det som ikke lykkedes for dig. Der hvor du blev nød til at give op, fordi du ikke vidste, hvad du ellers skulle gøre. Det går ud over selvværdet, når angstens dikterende stemme overtager styringen. 

Angst er på så mange måder meget uforståelig.

Og derfor er det ofte ensomt at være udfordret af angst. Det er svært for andre at forstå - og sådan er det bare. Hvilket du helt sikkert allerede har erfaret. 

Det er vildt hårdt og følelsesmæssigt meget udfordrende, når angst er en del af ens hverdag - fordi man er evigt på overarbejde. Der er altid den der tanke, "hvad nu hvis", og det er meget ressourcekrævende. Måske du indimellem føler dig en smule træt, og ikke som i, "Jeg har haft en lang dag, jeg er træt", men mere som en indre træthed, der rammer dig både fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Det kan være, du er udfordret i helt specifikke situationer, eller måske er det for dig mere en grundstemning indeni - en indre uro, en rastløshed, som du ikke rigtig kan sætte navn på. Jeg kalder uroen og rastløsheden for generaliserede angst. Og den er lidt sværere at arbejde med, fordi angsten ikke har nogen genstand, den er genstandsløs, som Søren Kirkegaard beskrev det for langt over hundrede år siden. I den genstandsløse angst opleves verden overvældende og farlig – der kan jo ske alt muligt - "for hvad nu hvis" Og det er lige præcis den tanke, som vedligeholder angsten.  

Når du er plaget af rumminerende bekymringer (tankemylder) bliver selvværdet presset, "..hvad og hvorfor - er der noget i vejen med mig - jeg er bare ikke god nok, eller?" Tankerne fører ofte til selvkritik, og den er sjældent særlig konstruktiv.

Og hvis der er tale om katastrofetanker, så er bevægelsesfriheden også stærkt påvirket. Måske du kan genkende, at du undgår steder, personer og begivenheder - behovet for sikkerhed og bekræftelse er allestedsnærværende, eller måske kun i nogle specifikke situationer, fordi du har svært ved at vurdere, om en situation reelt er farlig. Den negative angstcyklus har gode vilkår, og den er svær at bryde med almindelig sund fornuft. 

Du prøver lidt her og lidt der - uden den helt stor effekt, og efterhånden har du mange konflikter med dig selv og måske også din omverden. Du har måske også mange snakke om de urealistisk bekymringer og katastrofetankerne, som nogen gange stikker fuldstændig af. Det er opslidende og påvirker alt og alle. 

Virker det genkendeligt?

Jeg har selv været der - jeg kender til magtesløsheden  

Jeg kender angstens udfordringer indefra og ud. I intro'en kan du høre min historie. Her fortæller jeg om, hvordan jeg brød den destruktive angstcyklus. Da jeg fik nok af mig selv, tog jeg en beslutning, som ændrede mit liv for altid.

Jeg har lært at træde ud af angsten, når den dukker op. Den får ganske enkelt ikke fat i mig, fordi jeg har afsløret den. Bekymringer har ikke lang levetid, bl.a. fordi den realistiske tænkning er blevet automatiseret. Hvilket har styrket min selvvurderingsevne - jeg ved nu, at jeg kan, det jeg vil. Jeg kan overskue store opgaver/projekter, fordi trappestigetænkningen har styrket mit overblik betydeligt. Jeg holder mig ikke længere tilbage, fordi jeg har fuld adgang til mit mod. Angsten er der stadig i ny og næ, livet er fyldt med udfordringer  - pointen er, at den ikke længere stopper mig og forstyrrer mine drømmes længsler, og deri ligger friheden.

Jeg kan sige, med hånden på hjertet, at selv om vejen ud af angsten ikke er let, så er det alle anstrengelserne værd. Livet folder sig ud på måder, der er svær at forstille sig, når angsten overskygger ens drømme. Det er intet mindre end fantastisk at mestre de færdigheder angsten har respekt for.

Derfor har jeg lavet " Træd ud af angsten" til dig. For at hjælp dig i processen, så du ikke længere bliver forstyrret af angstens dikterende stemme. Du får her alle de metoder, som jeg har brugt, og som jeg bruger til daglig i min praksis. Jeg har sammensat en komplet værktøjskasse, som du kan bruge, når det passer dig, hvor som helst det passer dig - altid lige ved hånden.

Og du står aldrig alene - der er hjælp og støtte hele vejen igennem processen. Gør op med magtesløsheden, den har brug for en retning og helt konkrete anvisninger, ellers bliver den hængende.

Et online forløb kan naturligvis ikke erstatte behovet for professionel angstbehandling.

Jeg arbejder med angstbehandling til daglig og anbefaler altid, at man kontakter egen læge og en psykolog/kognitiv terapeut, hvis man er i tvivl, om hvorvidt angsten er behandlings-krævende. "Træd ud af angsten" er et super godt supplement til dig, som har behandlingskrævende angst. Metoderne er videnskabelige og evidensbaserede, der er tale om kognitiv adfærdsterapi. Du vil helt sikket kunne genkende meget af det, du arbejder med i din behandling.

Du er her endnu

Det må betyde, at det du har læst, giver mening, at jeg har vakt din interesse - og måske ramt et behov og et ønske. Jeg vil virkelig anbefale, at du følger din fornemmelse - gør op med magtesløsheden, den er ikke god for nogen. Du har brug for at kunne handle og gøre noget. Og det har du rent faktisk mulighed for - her er der ingen ventetid.

Du modtager "Træd ud af angsten" med det samme, så snart betalingen er gennemført - nemmere bliver det ikke. Og skulle du fortryde, er der fuld retur ret indenfor 30 dage.

Er du klar - det er jeg. Lad mig hjælpe dig i gang, så du kan få vendt udviklingen, så livet og glæden igen kan folde sig helt ud.

De bedste hilsner,

Helle Fonager

Her er der en oversigt over forløbet, samt de forskellige moduler og videoer. Til hvert modul er der arbejdsark, som du kan downloade

"Træd ud af angsten" er et online kursus til dig, som ønsker at træde ud af angsten og samtidig arbejde med din personlige udvikling (Hvad vil du virkelig, i virkeligheden). Der  er også fokus på at styrke dit selvværd og dine sociale kompetencer. Kurset er inkl. et live Webinar, hvor du kan stille spørgsmål direkte til mig og derigennem få hjælp og støtte til din proces.  Du kan også købe et Skype klippekort og få én til én sparring/ supervision til din proces. 

På Webinaret får du professionel, terapeutisk sparring hver måned, helt gratis. Jeg er specialiseret i angstbehandling, arbejder både med kognitiv adfærdsterapi, ISTDP korttids-terapi og psykodynamisk- / eksistentiel terapi. Jeg har praksis i Aarhus, hvor jeg til daglig hjælper både børn, unge og voksne - Klik her, hvis du vil læse mere om min praksis

Så snart du har købt online kurset, får du en velkomstmail, hvor du også finder et link til Webinaret. Det er kun adgang for dig, som har købt forløbet.

Intro til forløbet

 • Hvad vil du virkelig – i virkeligheden
 • Min vej ud af angsten


Modul 1. viden om angst – Psykoedukation

 • Hjernen og det autonome nervesystem ANS
 • Sammenhængen mellem tanker og følelser
 • Hvorfor lige mig
 • Konflikttrekanten
 • Dit personlige lederskab – livs- og opgivelses-processer

Modul 2. realistisk Tænkning

 • Realistisk tænkning

Modul 3. eksponering er det modsatte af undgåelse

 • Eksponering – trappestiger er også en tænkemåde
 • Bekymringssurfing
 • Følelsessurfing

Modul 4. problemløsning

 • Problemløsning – hvad er hovedproblemet?Modul 5. Selvværd og sociale færdigheder

 • Sociale færdigheder – et overblik, sådan kan du træne dine færdigheder, og derfor er det vigtigt
 • Assertiv (selvsikker) adfærd

Modul 6. kommunikation

 • Hvordan er din kommunikation – tjek de fire kommunikationslag
 • Hvordan er din kontakt med andre – kontakt og kontaktforstyrrelser
 • God feedback – det har du brug for, men hvordan gør du?

 

Modul 7. Lydøvelser ToGo og mindful afslapning (modulet bliver løbende opdateret med nye lydøvelser ToGo)

 • Realistisk tænkning
 • Bekymringssurfing
 • Følelsessurfing
 • Laserlike fokus
 • Træn kropslig spænding og rolig vejrtrækning
 • Fokuserings øvelse – tænk på en situation du har haft for nylig..
 • Udvid din horisont – styrk dit mod.


Afslutning

 • Overblik – Det næste skridt – en plan.

 

HVAD VIL DU VIRKELIG - I VIRKELIGHEDEN?

Hvis du kunne, bare med et knips i fingrene, hvad ville du så ændre her og nu? Og hvis du gjorde det, hvordan ville dit liv så se ud? Ved du det? Og hvis ikke - har du så en ide om, hvordan du vil finde ud af det? Det er her, vi starter i online kurset "Træd ud af angsten"

Det var lidt af en tilfældighed jeg så Helles hjemmeside. Da jeg hørte Helles egen historie og begyndte at læse og se nogle af de øvrige film, faldt noget på plads for mig. Jeg har efterfølgende købt online programmet ”Træd ud af angsten”. Jeg har nu fået ord for det, jeg har oplevet, som jeg aldrig helt har forstået. Jeg vidste godt, at jeg er en person der bekymrer mig meget, men jeg har aldrig tænkt på, at det handlede om angst. Jeg har tidligere gået i terapi, og det har også hjulpet mig, men jeg har alligevel aldrig helt forstået, hvad det handlede om for mig. Det gør jeg nu, og det gør mig i stand til at arbejde med det og handle på det. Jeg har tænkt på angst som en psykisk sygdom, som det også kan være for nogle, men hverdagsangst handler for mig mere om, hvordan bekymrende tanker begrænser en, i at være den man er, og afholder en fra at leve i overensstemmelse med det man egentlig drømmer om. Jeg arbejder stadig med online forløbet og lærer de teknikker, der er med til at ændre ens tanker og handlemønstre. Det er nemt og overskueligt opbygget, en ting af gangen 😄 Jeg kan lytte til hvert modul lige så ofte som jeg vil. Jeg bruger det ofte, når jeg kører bil.. Stor TAK til dig Helle for ny viden og indsigt der hjælper mig til at finde ro og bare være mig.
-Anonym

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.